Sykepleier i noen dager

I fjor sommer rev Øystein (sambo) over korsbåndet i høyre kne (fotball er farlig sier jeg bare!) og i dag har han vært inne og fått det fikset. Jeg er overrasket over hvor raskt de kan lappe sammet et ledd. Vi var inne på NIMI (norges idrettsmedisinske institutt) 07:30 og 11:30 var vi i bilen på tur hjem, Øystein humpende fornøyd på krykker. Selve operasjonen tok en snau time, og på den tiden har de splittet en annen sene i kneet, flyttet med beinbiter og det hele, tredd stasen igjennom noen andre bein rundt leddet, og voila: nytt korsbånd. Øystein sier det ikke gjør vondt (enda) og det er nesten vanskelig å få ham til å holde seg i ro på sofaen.

One thought on “Sykepleier i noen dager

  1. Send masse hilsninger til Øysteinen din. 🙂 Gode bli-bra-fort-vibber kommer fra Oslo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *