Min jobb i jungelen

Blomsterdekoratørene feirer at det er 10 år siden det ble opprettet fagbrev for dem. I går hadde de en stor fest her på skolen, og i den forbindelse brukte de to dager på å dekorere skolen med de mest fantastiske blomsteroppsatser. Det henger store flettverk av siv og strå og blomster fra alle gelendre og ned fra taket, og inngangspartiet har blitt forvandlet til en hule av blomster og strå. Det har blitt laget brudebuketter og kurver og hårpynt og slep og slør og alle farger og blomster ser ut til å være representert.

Inngangspartiet:

Solsikkegaten:

En del av de store flettverkene av strå og blomster som henger fra alle gelendre og i taket:

Bildene er sneket fra http://www.hiak.no/index.php?ID=29&lang=nor&displayitem=73&module=news

2 thoughts on “Min jobb i jungelen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *