Blogutseende

*sukk* Hvor lenge har egentlig bloggen min vært herp i IE? Jeg bruker jo bare Opera og Firefox, og der ser den helt ok ut – testet i IE rett etter å ha lagt på dette themet, og da funket det jo fint. Nå er hele menyen forsvunnet langt, langt ned. Merkverdig. Det ser virkelig ut som om jeg må bytte theme.

(Sånn forresten, det problemet med at “forrige” og “neste” lenkene ikke fungerte er ikke themebasert, ser at selv standardthemet til WP sliter med disse lenkene i Opera.)

[Edit] AaaaAAaaaAAAaaaaaa! Det samme skjer jo med dette themet oO Noen som kan fortelle meg hvorfor? Jeg har altså ikke rørt en eneste innstilling annet enn å bytte mellom themes. Er det fordi WP ikke takler å skalere bildene jeg la inn i tålmodighets-posten? [/Edit]

[EndaEnEdit] Ja jammen. Memo to self: Ikke legge ut bilder større enn sånn ca 400 i bredde, ellers tryner alt i IE. CURSE YOU LILLEMYK! [/EndaEnEdit]

!– Oppummering: Enda en ting blogger er bedre på enn WP altså.  Blogger skalerer ned bildene helt automagisk, og gir deg muligheten til å få opp den store utgaven når du klikker på.  WP bare klemmer inn bildet, og det på en måte som gjør at det kneler i IE. Flott. –!

10 thoughts on “Blogutseende

 1. uff… jeg føler virkelig din frustrasjon her 😉
  Håper det går bedre etterhvert. Her ser alt bra ut, men jeg får ikke opp noe bilde dersom det skulle vært det?

 2. Jeg retta det opp ved å sette inn i htlm-taggen at bildene ikke skal være større enn 400… Da retta alt seg og menyen kom tilbake på plass. Men det skal liksom ikke være nødvendig mener jeg da 😉 (Og nei, ingen bilder i denne posten, det var gresse-bildet av Alma og vinterbildet i posten under som lagde problemene)

 3. IE er noe ekkelt vræl som ikke vet hvordan ei bra nettside skal se ut en gang 🙂 Irriterer meg grønn over den selv noen ganger. Bruker firefox, og når jeg får siden min til å se bra ut der, ser den ut som noe katta har dratt inn, når jeg tester den i IE 🙂

 4. Mener du må legge inn overflow:hidden eller noe i den duren i stilarket ditt for at IE ikke skal gå helt amok på bilder.

  Ellers så trodde jeg at standard i WP var å vise thumbnail som linket til bildet, i hvert fall når du bruker filopplasteren. I hvert fall skal det gå an å velge.

 5. Oooo det kan hende Kristin! Jeg skal se etter 🙂
  Jeg har sett at WP foreslår å legge ut thumbnails, men jeg synes de er så innmari innmari små… Kanskje jeg kan finne innstillingene og skru opp størrelsen for thumbnails.

 6. Du kan jo gjøre et søk på “thumbnails wordpress plugin” eller “thumbnail wordpress plugin” og se om du finner noe spennende. Tror det er haugevis med innstikk for bilder der ute.

 7. Grrrr til Explorer! *liker ikke*

  Jeg måtte inn og sjekke bloggen min for å se om det funker i IE, og det ser det ut til at den gjør, heldigvis. Men så frustrerende at det skal være så vanskelig da!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *