Flyttesjau

Vi fikk nøkkelen på fredag, og kjørte flyttelass på lørdag. Huset er kjempefint, tror det blir knallbra når vi kommer helt i orden. Det gikk smertefritt å flytte, med nok utskremte kompiser og supersnille foreldre med store biler gikk det hele radig. Vi har fått mye på plass allerede, men mangler litt lagerplass – dagens planer innebærer Ikea og andre møbelbutikker på jakt etter persienner (helst i tre), to eller gjerne tre kommoder (kanskje en kjøpmannsdisk), hattehylle, skostativ, trådkurvsett, kjøkkenstoler og en eller to bokhyller.

Det som da gjenstår er:

 • Peisovnen inn og på plass (skulle ha fått den på fredag, men forsendingen fra Danmark er forsinket. Gudene vet når den kommer)
 • Dusjdører. Vi kommer trolig til å lage en liten vegg i glassbyggerstein for å få litt størrelse, og så hekte på glassdører.
 • Gardiner og gardinstenger til stua og kjøkkenet. Snilleste Mommoen har sagt at hun betaler gardinene til stua for oss 😀
 • Lamper. Vi mangler lamper i vindfang, gang, kontor og bad. Dessuten må vi få sjekka strømmen på det ene soverommet. Øystein fikk støt to ganger mens vi prøvde å henge opp en kuppel der o_O
 • Utendørs… Sommeren er ferdigplanlagt tror jeg. Øystein skal bygge garasje, huset må beises, vi må kjøre på jord og anlegge en plen, bygge en terrasseplatting, og i det hele tatt bearbede uteområdet.

Nok å finne på med andre ord! Og nok å bruke penger på…

5 thoughts on “Flyttesjau

 1. Høres herlig ut! Ikke så gøy å pakke, rydde og vake, men desto artigere å komme til et nytt sted å bo 😉 (plen og uteplass er helt klar undervurdert!)

 2. Som tidligere elektriker vil jeg anbefale å ta sikringen før man henger opp noe, spesielt hvis man får støt…

  Men det høres ut som det blir suverent 😀

 3. Heidi: Det løste seg selv, på smell nummer to gikk nemlig sikringa >< Vi testa med voltmeter - er det riktig at det skal gå litt strøm i en ledning når brytern er av?

 4. Så spennende! Morsomt da! Kommer det bilder etterhvert? Huset glemte vi å snakke om da vi traff hverandre (hadde vel mer enn nok med å være oppgitte.. 🙂

 5. I know how you live! Og jeg har hverken flyttet eller begynt å handle inn ting enda…det er jo fint å ha litt å henge fingrene i eller hva? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *