Sol på krukke

suninjar.jpgJeg ønsker meg en sånn! Fantastiske dingsen – tenk å ha sol på en krukke… Til å sette på regnværsdager, vinterdager, kalde, mørke, triste høstdager… Ahhh!

(Klikk på bildet for å se websiden hvor den selges!)

4 thoughts on “Sol på krukke

  1. Men vær obs på at bildet lyver en del. Har ikke sett akkurat denne, men tilsvarende produkt. Den lyser ikke så godt som på bildet, og fargen er veldig kunstig orange. Har dere sett sånne orange lyspærer som skal forestille en levende flamme? Se for dere at denne blir noe lignende.
    Jeg sier dette litt ut fra egne erfaringer. Jeg kjøpte en gang noen te-lys som liksom skulle se ut som ordentlige te-lys og de så gule og kraftige ut på bildet, men da jeg fikk dem så de altså ut som de lyspærene jeg beskrev litt lengre opp. Så jeg er redd den som kjøper en slik krukke vil bli skuffet. Men mulig jeg tar feil 🙂

  2. Ja veldig skuffende og dumt. Kjenner noen som kjøpte utelamper som skulle gå på solceller. De såg så fine ut i katalogen og så ut til å lyse veldig bra. Men da lysene hang på garasjen, var det bare måneskinn som kom fra dem, de minnet om svake juletre-lys 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *