Se min kjole…

…den er nemlig supersøt!

Og ikke får du se den heller, for jeg har seffle ikke fått tatt noe bilde av den enda. Men den er altså av typen forklekjole, i et blått stoff, den går nedtil kneet og ganske høyt opp foran og bak – med seler påsydd digre hvite knapper. Midt foran er det et hvitt hjerte, og nede foran er teksten “ælt er fred og ro” og bak er det et hjerte nedpå på siden og teksten “nå legg vi øss å drømme” (også i hvitt). Den bæres sammen med en vid, hvit linbukse og en søt hvit topp.  

Jeg var på Hamar i helga, og mor og jeg endte opp på motevisning på Østre torg – det er en pitteliten butikk klemt inn nedenfor posthuset som heter “Klær og sånn”, og er dere på Hamar MÅ DERE bare ta turen innom den 😀 Kolleksjonen de viste er inspirert av “Så seile vi på Mjøsa”.

Det er to damer som driver stedet, og som syr alle klærne. De lager en liten håndfull av hvert plagg, og har alle størrelser – de kan også sy for deg dersom du ikke finner noe som passer i butikken. Har du feks vært ute og handlet stoff selv kan de også sy det du måtte ønske.

Jeg kjøpte også med meg verdens herligste genser, intenst sjøgrønn med to blomster brodert på – og snabelhette! Wooohoo! *lykkeliten*

6 thoughts on “Se min kjole…

  1. Stine: Du måtte jo spørre? Litt i overkant av min smertegrense må vel svaret bli… 1300 for kjolen og 750 for genseren. Alikevel… sammenlignet med BusStop på Hamar som også har masse fancy og anderledes og kule greier, så er de ikke så verst (og så er plaggene heeelt unike). Spørs helt hvor din smertegrense går 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *