Age of Conan

Jeg vant betakey til AoC for lenge lenge siden, og fikk tilgang tidlig i fjor høst – da spilte jeg det en liten stund, og prøvde å være flink bug-fikser, men på det nivået spillet var da, grafisk og funksjonsmessig, fenget det ikke nok til at jeg orket dedikere så alt for mange timene. Jeg var rett og slett ikke en flink betatester – beklager Funcom!

Men, ikke dermed sagt at jeg har gitt opp håpet for AoC, jeg og sambo har kjøpt hver vår utgave og gleder oss stort til release om noen dager. I den forbindelse prøvde jeg å registrere meg på websidene deres for å legge til den nye key’en, noe som skulle vise seg å ikke være så alt for lett. For jeg har alt en konto – passordet til den fungerer ikke lenger, men den sier at kontoen finnes. Løsning? Bestille nytt passord seff. Og de har en sånn funksjon på sidene sine. Men den fungerer ikke. Jeg har bestilt både på epostadresse og kontonavn, uten suksess.

Steg to? Kontakte Customer Support. Og det kan man gjøre via et skjema med en tekstbokst på websidene. Vel og bra, jeg fylte inn en liten forklaring på manglende passord og ønske om dette, og trykket send. Umiddelbart flashet det en beskjed i rødt over skjermen, før siden reloadet og jeg kunne se meldingen som var sendt: Halve den første av tre små paragrafer var sendt. “Det var rart” tenkte jeg, og prøvde en gang til. Denne gangen fikk jeg med meg hva den røde beskjeden sa: “Du kan bare sende meldinger på 40 tegn – din var på 70 tegn.”

Det hadde vært hyggelig om jeg kunne fått info om dette FØR jeg trykket send, så jeg slapp å sende to halverte beskjeder til Funcom. Det hadde også vært ok om man kunne skrive meldinger til support som ikke var på færre tegn enn det går i en SMS.

Dette er ikke ment som noen survepost i grunnen, mer som en kuriositet – jeg lo godt etter å ha oppdaget det (det må jo være en webutvikler som har vært litt i kjappeste laget her, antar det ikke skal være sånn).

 Jeg endte med å sende en tredje melding som intelligent nok sa “Gief passwrd plix”… Sånn ettersom de tydeligvis vil ha tilbakemeldinger på sms-språk 🙂

2 thoughts on “Age of Conan

  1. Mer morsomt. Jeg har en lapp som forteller meg at jeg kan begynne å spille spillet 3 dager før det spilles for resten av verden. Men når jeg har registrert meg får jeg beskjed om at “early access sold out”. Grunn: “The limit to registrations was to guarantee that all early-access players would be able to download the game’s (enormous) client and get on the servers in good time.”
    Ta det som man vil. En ting er hvertfall sikkert: ingen ‘early access’ for denna gutten 😛

  2. Haha, jeg lo da jeg så siste meldingen du sendte. Veldig kult! 😀

    Poden sliter litt med enkelte spill han har kjøpt, han får ikke tilgang på nettet lenger. Jeg skjønner ikke bæret, men har forstått såpass at det ligger igjen noe på pc’en som jeg ikke får slettet – og selv om vi har avinstallert og reinstallert, så dukker det opp gamle opplysninger likevel. Frustrerende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *