Halvgammel?

Det regnes vel som en universell sannhet at når man er ung hører man på P3 og når man er gammel og godt etablert hører man på P4. Men jeg vet da pokker hvor jeg havner hen, for jeg ønsker meg inderlig platepraterne fra P4, minus reklamepausene, og med musikken fra P3.

(P4 har et sært musikkutvalg, det er noe udefinerbart P4ish ved så godt som all musikken de spiller. P3 har GRUSOMME platepratere. Kan de ikke bare holde kjeft? Særlig morgenprogrammet – som er da jeg for det meste hører på radio. “Sketchene” og vitsene er flaue og drar ut i evigheter. Mer musikk, mindre prat vær så snill…)

8 thoughts on “Halvgammel?

 1. på kontoret her står P1 og surrer hele dagen..
  Ikke klag på verken platepraterne hos p3 eller musikken på p4 erru snill.. Jeg ville drept for en dag fyllt med en av de alternativene.

  ..morgenandakt tett fulgt av trekkspilltimen er ikke helt min greie..

 2. Har du hørt på dem rundt sju – åtte om morran? Det hender det glimter, men det er jaggu langt i mellom… Jeg er for trøtt i hodet for sånn gjøre-narr-av-alt-og-alle-på-barnsligst-mulig-måte humor på det tidspunktet. Senere på dagen er en annen historie 🙂 Det er morrasprogrammet jeg sliter mest med.

 3. Trodde en hørte på P2 eller P1 når en var gammel og godt etablert jeg. P4 bør ingen høre på….

 4. Jeg er nå tilhenger av trause p1 jeg da…. p3 blir litt masete syns jeg! lune og voksne og noe morsomme programledere i p1 på morgenkvisten, samt kjenningsmelodien til nitimen får frem nostalgien;-)
  Kanskje jeg er i ferd med å bli litt gammel…….??

 5. Joda – morrasprogrammet til P4 er ikke så aller verst. Sånn minus musikken og reklamen altså… Men jo… P1 – det er liksom ikke for gamliser heller – det er fullt av ferieminner 😀 For P1 er det som alltid surrer og går på hytta, sommer og påske og vinter 🙂

 6. Jeg hører for det meste på P1, for der har jeg en lokalsending om formiddagen jeg er veldig fornøyd med. Ni-timen og norgesglasset er heller ikke så verst (kanskje jeg også er gammel).

  Jeg hørte en del på P4 før, da Anders Høglund hadde programmet “tvert i mot”, for jeg liker debattprogrammer. Særlig når Anders mente tvert i mot det innringeren mente, kun for å provosere. Men nå er det eneste jeg hører på P4, syttentretti. P4 er greit, men der er for mye reklame synes jeg. For ofte, mener jeg 🙂 Og det ble ikke noe bedre nå i vinter, etter at Toyota har fått reklameplass midt i “syttentretti”. Det kunne de spart seg.
  P2 og P3 er kanaler jeg ALDRI hører på.

Leave a Reply

Your email address will not be published.