Uteliv – en bildepost

Noen bilder fra “hagen” og utekattene 🙂 Vi har jo ikke noen hage enda, fordi jeg ikke vil anlegge plen før jeg har bygget en platting/terrasse, og jeg kan ikke bygge noen platting før vi har satt opp garasjen og vet hvor mange penger vi har igjen… Så enn så lenge er “hagen” en flekk med støv, og litt stasj stablet innunder taket så det ikke blir for gjørmete om det regner. Men vi har grill og solseng og jeg har fylt krukkene mine med blomster, så det er ikke totalt krise.

midlertidighage1.jpg

blomster.jpg

Naboen droppet garasjen, og har derfor nytt de siste sommerdagene i fiks ferdig og veldig lekker hage – vår blir nok sånn etterhvert:

naboen2.jpg

…med ett unntak… Vi får en nabo direkte på oversia, der de andre har fått beholde skogsbunn og lyng (ikke HELT fornøyd med det nei). Her sett fra vårt hushjørne og opp på tomta der det kommer et nytt hus:

nabo.jpg

Men det gjør ikke SÅ mye, for dersom jeg går 100 meter bort fra døra mi er jeg midt i skogen, med masse stier jeg kan traske langs (her sett fra inngangsdøra, over jaguaren – stiene starter rett til høyre for den grå bygningen ;))

jaguarogskog.jpg

Og nettopp fordi det er så fredelig her, med lite trafikk og i det hele tatt – så kan kattene få være utekatter. Her representert ved Athene på tur ut. (Og i bakgrunnen kan peisovnen vår skimtes – den vi skulle hatt i februar, men som dukket opp sånn ca midten av mai.)

atheneute2.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *