Leste bøker

Det har vært trått på lesefronten i det siste altså…

Interface / Neal Stephenson og J. Frederick George
Quicksilver / Neal Stephenson
Interface er det i grunnen ikke noe spesielt å si om. Helt ok skrevet, noen billige utveier mot slutten, og ellers en helt middels bok. Quicksilver er bra. Tror jeg. For jeg sliter noe veldig med den – den har tatt meg nesten en måned nå, og fremdeles er jeg ikke sikker på hva som egentlig foregår, eller hvor forfatteren har tenkt seg.

Den merkelige hendelsen med hunden den natten / Mark Haddon
Fantastisk bok! Dette er nummer to på kort tid jeg har lest som har en autist som hovedperson (Elisabeth Moons Speed of dark er den andre) hvor det kjennes ut som om forfatteren vet hvordan det er å være autist / leve med en som har autisme. Nydelig historie, og utrolig godt skrevet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *