Whups? Kort!

Jeg var hos frisøren i går *host*

Meningen var egentlig å klippe opp det kjedelige håret, så det ikke var helt rett, men hadde litt sprekere utseende. Men frisøren gjorde flere forsøk, og det så bare så himla rart ut på hodet mitt, at jeg til slutt ba henne klippe meg kort (det vet jeg at hun er god på). Så det ble en veldig pen sveis, men altså, den er kort – og det var jo egentlig ikke planen…

Må si at jeg alikevel var fornøyd i dag tidlig når jeg gned hånda igjennom det to ganger etter dusjen, og det var tørt 😀

kortsveis.jpg

8 thoughts on “Whups? Kort!

  1. Så stilig du ble, og så heldig som får håret fort tørt. Selv da jeg hadde kort hår, har jeg allikevel så tykt at det tok evigheter før det tørket.

  2. Hey Layla 🙂 Moro med nye lesere! Og takk for lenke – skjønt, jeg fikk nok av 80-tallsmusikk på 80tallet 😉 Jeg innrømmer gjerne at jeg ikke er no særlig til musikkjenner, det går for det meste i det som surrer på radio’n.

Leave a Reply

Your email address will not be published.