*mumle*

De siste få postene mine har wordpress føkket opp mellomrom mellom ord igjen… Jeg skjønner jo at det av og til kan bli sære mellomrom på noen linjer, når templaten sier at teksten skal gå akkurat kant-i-kant, men se på posten under – det der er da bare fullstendig teit? Den hadde fint hatt plass til et par ord til på linja der. Noen som vet hvorfor den gjør dette mot meg?

 EDIT! Aha. Det er fordi jeg publiserte i Opera… Og den klarte ikke å rette det opp enda jeg kopierte teksten inn i IE og re-publiserte saken. Må si at kode-biten i WordPress ikke er direkte imponerende, den viser ikke alle tags’ene jeg vet at er der -_- Enden på visa var å kopiere teksten ut i Notepad og så inn igjen i IE, da gikk det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *