Jeg forbanner dere, værguder!

*hytte med neven mot himmelen*

Dagen startet med knallblå himmel aldeles uten en bitteliten hybelkanin av en sky. Jeg har nettopp begynt ferie, og planen er å få beiset to av tre sider av huset før vi stikker til Belgia. Vestsiden av huset har sola fra morgenen frem til sånn ca midt på dagen, og ettersom de sier at man skal følge etter sola rundt huset har jeg hatt en deilig sløv morgen mens jeg ventet på at sola skal flytte seg.

Endelig forsvant sola, og etter en hard kamprunde med en rull med plast og litt maskeringstape var jeg klar for å beise. Starte med det tyngste er også som regel lurt, så jeg gøyv løs på undersiden av taket. TUUUUNGT! Puh. Det ble ikkeno bedre av at 26 grader i skyggen, og jeg hadde fornuftig nok kledd på meg olabukse, langermet genser og skyggelue.

Så, ut av ingensteds: BRRRRAAAAAAMMMMMMM! Supertorden og en totalt svart himmel! Hvor POKKER kom de skyene fra? Etter et par kablammer til kom skybruddet. Jeg ble gjennomvåt på tre sekunder, og hele ettermiddagens planlagte beising gikk i vasken.

Sitter inne og trøstespiser selvlaget tomatsuppe og håper inderlig at maskeringstapen skal holde så jeg i det minste ikke trenger å trekke plast over vinduene en gang til…

Hvis ikke dette gir seg må jeg sove med lukkede vinduer i natt, for den plasten skal ikke av før den absolutt må!

*mumle*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *