Beitedyr

Cathrine (eieren av Eskil, som også skal flytte til den nye stallen – når den blir ferdig…) plukket meg opp på torsdag, og vi tok turen utom beitet. Det ser faktisk ut som om det er noe mindre innsekter der ute nå – det var i det minste ingen skyer av knott som satt og spiste på hestene. Det var blitt en del større plageånder, flekkflue og klegg og brems, men hestene så alikevel bedre ut i pelsen enn første gangen jeg var der ute. Formen så ut til å være bra på alle, en del fillete hover, men hva kan en vente seg etter to måneder uten sko eller hovstell…

At det er bra med gress der ute er også tydelig, min lille snuppe har blitt bælfeit! Nesten så jeg lurte på når hun skulle følle… Og ribbein? Tjah. Jeg vet jo at de skal være der et sted 😛

almaundertre.jpg

2 thoughts on “Beitedyr

  1. Deilig med hester som nyter sommerdagene!
    Vi bruker Switch på våre, og det fungerer veldig godt;-) Karloline er borte enda:-( fortsatt melk…
    Håper melkeproduksjonen stopper snart!
    Er det bare fint med deg da?
    Nina

Leave a Reply

Your email address will not be published.