Malemester

Yey! Ok. Så tar det lengre tid enn først antatt å beise (det hjelper kanskje ikke at jeg er tidenes pirk og er panisk forsiktig og grundig rundt vinduer, langs lister og i det hele tatt)… Men i dag fikk jeg i det minste gjort nesten helt ferdig den ene veggen – både veggen og oppunder takskjegget. (Nesten ferdig fordi det begynte å regne igjen… Men det eneste som gjenstår er de fire nederste plankene – altså pirkefritt, bare å dra i vei, så det bør gå fort i morra!)

*klappe egen skulder*

7 thoughts on “Malemester

  1. Jeg har i grunnen ikke så mye fornuftig å melde, annet enn at jeg så smått er tilbake med egen blogg igjen. Jeg gikk litt lei tidligere, men nå er lysten tilbake igjen.

  2. *pirke på prinsessen* Jeg får ikke poste kommentarer hos deg uten blogger-pålogging eller Open-ID… Jeg har begge deler, men bloggeren peker på feil blogg og Open-IDen vil ikke funke -_-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *