Hjemkomst

I dag kom Almingsen hjem 🙂 Hjem til nytt hjem faktisk! Selv om stallen ikke er ferdig enda er innhegningene oppe. Bildet er litt lite, men er det ikke lekre innhegninger? Ikkeno knussel der i gården nei! Tre små i front, og en stor en bakenfor – og bak det igjen ligger ridebanen!

ny_innhegning.jpg

Alma og Eskil (varmblods) står enn så lenge i den største, mens Tooske (frieser) og Charma (ridehestmix) deler en av de mindre, og de to shettisene har en annen. Dattera på gården har en sprangponny som flyttes over når stallen er ferdig, og ei jente fra området kommer med ei åringshoppe (ridehest av no slag) og da er stallen fullbooket. Jeg tror det blir knallbra!

Veggene på stallen er nå oppe, taket kommer på i løpet av denne uka og neste. Vi har blitt hyret inn for å hjelpe til med å hvitkalke vegger inne i den gamle låven, og mot slutten av måneden er nok mye av innventaret i stallen på plass 🙂 Det blir utrolig pent, og det er masse plass å gå på i den gamle låven.

nystall.jpg

4 thoughts on “Hjemkomst

 1. Så spennende da!!
  Ser ut som en kjempefin plass, det er noe av det deiligste som finnes, å få hjem hestene etter beitesesongen!

  Vi er så heldig at vi har beite hjemme, men det har ikke alltid vært slik, da vi leide beite borte var det alltid et stort høydepungt å få de hjem igjen!!!

  Blir artig å følge med og se hvordan det blir når det blir ferdig!

  Nina

 2. Helt enig, sååååå godt å ha snuppa mi hjemme igjen 🙂 Hun var veldig snill også, jeg fikk legge på grima og hun ruslet inn på hengeren uten noe problem. Eskil var IKKE så enkel – han galopperte rundt på beitet med hodet og halen i sky en god stund før vi fikk lurt på ham en grime ><

  Neste år blir det maks en måned på beite tror jeg, og så har de en stor hamning like ved gården som hun kan få stå ute på og samtidig være i trening 🙂

 3. De innhegningene ser jo ut som rene farmen 🙂 Nei, ikke farmen på tv, men en ordentlig farm. Eller er det ranch det heter? (og hvordan skrives nå det…)

  Ene niesa mi er mer i stallen enn hjemme, så jeg forundrer meg ikke om hun en dag begynner å spise høy 🙂

  Jarek, førerhunden min, var ofte med forverten i stallen, og han blir vill bak i bilen når han ser hester. Ikke rart, de fremkaller jo massevis av minner i han.

 4. Hehe 🙂 Morsomt – det er mange hester og hunder som får tette bånd! Og ja, den gården ser virkelig proff ut allerede før stallen er på plass 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *