Avsluttende

Nå har jeg tre arbeidsdager igjen (medregnet dagen i dag) på HiAk. Litt trist, og litt befriende. Jeg gleder meg veldig til å starte på noe nytt – dette er tross alt det lengste jeg har vært på ett sted siden videregående! Jeg studerte to år på HiG, ett år ved HiO, jobbet et halvt år på Notabene før jeg studerte ett år i Sydney, deretter jobbet jeg et halvt år på en barneskole før jeg fikk jobben på Smart Club hvor jeg var i nesten ett år før jeg fikk jobb her. Og her har jeg vært i nesten to og et halvt år. Jeg håper at jeg en dag finner en jobb jeg kan slå meg til ro med, men akkurat nå er det bare spenningen ved å ta tak i noe nytt som dominerer tankene 🙂

Jeg starter egentlig ikke ved NITH før 1. september, men de ville gjerne at jeg skal komme innom og være med på oppstartsdagene for studentene. I dag skal jeg innover og være med på administrasjonens kick-off og planleggingsmøte, og i neste uke skal jeg presentere biblioteket for de nye studentene – FØR jeg har begynt å jobbe i det! Jatta…

3 thoughts on “Avsluttende

  1. wow – spennende! Haha.. liker tanken å vise frem noe man ikke selv kjenner ennå – men det klarer du sikkert fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *