Rett i fella

*sukk* Jeg var så dum at jeg satte inn en lenke til Dagbladets artikkel om Märtha i forrige post. Uten å tenke over den ekle twinglyfunksjonen de har lagt til. Og nå ser jeg på statistikksidene at det raser inn med treff fra den artikkelen. Ikke at jeg ikke står for alt jeg skriver, men jeg kan liksom styre meg for hovdeantallet av de som kommenterer på nettaviser osv… Blir som regel deprimert av å lese kortsynte, trangsynte kommentarer i nettavisene. De få gode klarer ikke helt å veie opp for de mange trollene! Men men. Så har jeg lært det også. Surt – for som bibliotekar vil jeg gjerne ha referansene mine på plass 😛 Men ikke til Dagbladet mer.

5 thoughts on “Rett i fella

  1. Jeg har løst det med å ikke twingle eller pinge eller hva alt sammen heter. Jeg sitter bare i min lille krok helt for meg selv.
    Det gjør underverker for besøksstatistikken da!

  2. Heh – joda, og ettersom jeg har en blogg som jeg har lagt ut åpent så kan jeg ikke akkurat sitte og hyle at jeg ikke vil at folk skal se den heller 😉

  3. Okei, vi er nok litt uenige. Jeg liker Twingly, jeg. Det kan gjøre at folk oppdager blogger de ikke ville fått vite om ellers. Jeg blir i hvert fall alltid glad når jeg får positive kommentarer fra totalt ukjente.

    Prøv å se det positive i det, og hev deg over det negative. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.