Livet…

…er temmelig bra om dagen – på trass av små frustrasjoner i form av tog som angitt i posten under 😉 Jeg trives på NITH. Katalogisering er en liten utfordring (som forventet), særlig registrering av tidsskrifter – mest pga periodika modulen i BIBSYS som jeg ikke har så stor kjennskap til enda. Jeg har så smått begynt å rokkere på hylleplasseringer, og å bestille inn noe ekstramateriale ut over de rene programmeringsbøkene. Jeg er involvert i et prosjekt for å opprette en spill-lab med alt tenkelig av konsoller, et prosjekt for å få opp info-skjermer i lokalene, og web-prosjektet. Alt i alt spennende!

Denne uka har jeg hatt besøk av Frankie fra Brunel University i London. Hun er bibliotekar der og kontaktperson for mastergradstudentene her på NITH, ettersom de har tilgang til alle Brunel’s databaser og digitale ressurser. Frankie imponerte meg stort, hun er utrolig kunnskapsfull og vanvittig flink til å forklare! Det var morsomt å få være med på hennes foredrag både for førsteårs- og andreårs-studentene.

bjoerkeskog.jpgPå hjemmefronten er alt bra – hesten står stadig ute, men det er ikke noe stort problem. Jeg rir så godt som hver dag, på oppdagelsesferd i en hittil uutforsket skog (vel, for oss i allefall!). Øystein har tryllet frem en terrasse til, og såla til garasjen er klar til å bli bygget på. Huset ser ut som et rottereir, jeg er nødt for å finne noen som kan ri Almingsen i det minste en dag i uka for meg, for jeg rekker virkelig ingen ting på ettermiddagene – og nå begynner det å bli tidlig mørkt i tillegg.

One thought on “Livet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *