Effektivitet

Puh! Jeg er nå nesten ferdig med min tredje uke her på NITH, og må si at jeg selv er fornøyd med egen innsats 😉 Jeg har kjøpt tegneserier og brettspill, kommet ordentlig inn i katalogiseringen (ikke bare-bare å tvinge en fagbase til å ta imot tegneserier og brettspill), omrokkert samtlige bøker i samlingen slik at jeg har blitt kvitt en hylle som var ekstremt ulogisk plassert og fått flyttet på en annen slik at jeg nå sitter synlig ut i rommet og ikke gjemt bakenfor-innenfor. Jeg har ommøblert annenetasjen, og fått oversikt over samlingen og biblioteket.

På tide å starte med andre halvdel av jobben 🙂 Er det noen som har tips om utsending/kreering av nyhetsbrev? Evt erfaring med EZ-publiseringsløsning?

4 thoughts on “Effektivitet

  1. Jøss, det høres ut som om du benytter tiden effektivt i hvertfall. Jeg får kikke inn neste gang jeg er på Galleriet. Så hvis du ser en merkelig fyr som glaner veldig inn gjennom glasset, så er det meg. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *