Dagens drikke

Dagens drikke

Originally uploaded by StarseekR

Når man jobber midt i byen er det en del fristelser man må forbi på vei til jobb, og på vei til og fra lunsj. Noen ting må testes fordi de er kule, noen ting fordi de ser gode ut. Så langt denne uken har jeg testet firefly wake up og ubuntu cola 🙂 Firefly kjøpes på Deli deLuca mens ubuntuen kommer fra OAS-kantina.

Firefly var litt vag.. om enn et sunt alternativ. Jeg forelsket meg aldeles i Liptons grønne is-teer i Belgia, en liten stund var den med sitron å få tak i her, men ikke nå lenger typisk nok. Firefly med grønn te og fersken er ikke en erstatning 🙁 (Men igjen, antageligvis langt sunnere.) Den smakte litt vagt utvannet fersken og ikke så mye mer…

Ubuntu smakte litt som rc-cola, men ikke fullt så ille 🙂 Tror det går an å bli vant til den, og om man MÅ ha cola kan man jo velge den rettferdige utgaven! Blir nok ikke en gjenganger hos meg.

2 thoughts on “Dagens drikke

Leave a Reply

Your email address will not be published.