Brrrrr

Nå er det kaldt å være utehest nå… Det blåser så det hyler rundt husvegga, og regnet slår sidelengs i vindkastene. Almingsen har heldigvis et splitter nytt Bucaas regndekken, som så langt har holdt henne tørr og varm, men det er definitivt på tide å komme seg innomhus.

Det kjipe med dekken døgnet rundt er at det klør så veldig under der når man ikke får rullet seg ordentlig, og ikke kommer til og får fikset litt på pelsen selv. På solskinnsdager passer vi på å ta av teppene – og gode venninner hjelper selvfølgelig hverandre 🙂 Det ser en anelse brutalt ut:

Men det er nok bare godt… Klør du meg så klør jeg deg!

One thought on “Brrrrr

  1. Fornyelse!!! Så flott!

    Ikke spesielt deilig å være hverken folk eller dyr på denne årstiden, men mine ser ut som noen skikkelige teddybjørner, så fryse gjør de ikke!

    Det er heller slik at de blir varme når de kommer inn her hos oss.

    Ser frem i mot lysere tider ja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *