Garasje og fårikål

Dette har vært en helg full av aktivitet – vi jobbet på husrom til hver vår kjære. (Altså Almingsen og jaguaren.)

Lørdagen sto i hestens tegn 
Plast og maskeringsmestrene trådde til på stallen! Nå er det bare å vente på malingsspannene, og gyve løs med kost og rull 😀 At vi forsåvidt brukte mer tid på te- og kaffepauser enn på selve plastingen trenger vi ikke si så mye om. Hva annet er det å forvente når man setter fire skravlete jenter i arbeid på den måten? AM fant forøvrig ut at ettersom stallen skal bli SÅ fancy (F* har funnet ut at han skal ha fliser på veggene i vaskeboksen og K* lurer litt på om han egentlig har tenkt å bo i stallen selv) så må nesten uteområdet stå i stil, så vi kommer til å stille som krav at stallplassen blir brosteinsbelagt med varmekabler og fine blomsterbed langs kantene…

Søndagen sto i bilens tegn
Ikke sånn å forstå at vi var ute og kjørte bil, men vi bygget hus til bilen! To sett med foreldre og ett stk lillebror stilte til dugnad, og vips så sto garasjen der. Veldig stilig med sånne byggesett altså – dette var lego for voksne. Med spikerpistol tok det i underkant av to timer før veggene sto ferdig oppreist. *Pang pang pang* – ferdig garasje 😀 Vinduet var allerede satt inn, så der gjenstår bare å sette i garasjeporten og døra på siden. Takstolene var litt mer pes og pirk, de veier jo en del og er jo ment å plasseres rimelig rettvinklet – men det gikk også bra, og så ble platene som skal ligge under taksteinene hamret på plass i full fart. Nå mangler det bare lekter som skal holde taksteinene, og selve taksteinen.

Mamsen var med på å reise veggene, mens jeg tok husmorrollen (haha! japp – JEG!) og sto inne og holdt kaffekjelen og eplekakebaksten og fårikålkjelen i sving. Stor suksess, seks stykk til middag – faktisk første gang vi har hatt så mange til mat – og det fungerte veldig bra. Det er virkelig hyggelig å ha huset fullt av folk.

Avslutningsvis, etter at alle foreldrene hadde reist hjem, dro vi på oss nye ladder (mommo strikker og tover de deiligste laddene – lekre er de også, mine nye er herlig lillastripete), fyrte på ovnen og satte på Star Wars episode 2… Det holdt nesten en halvtime før vi begge lå og duppa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.