Hallo? Er det noen der ute?

Grombaben har en greie gående hvor hun lurer på hvem som leser bloggen hennes, og jeg lurer litt på det samme for mitt eget smutthull. På en hverdag har jeg mellom 20 og 40 unike lesere – men bare tre eller fire som kommenterer fast, så da lurer jeg på: Kunne dere tenke dere å gi et lite pip? Bare en pitteliten kommentar? 🙂

23 thoughts on “Hallo? Er det noen der ute?

 1. Hei!
  Tror det er slik det er, i perioder har jeg hatt meget stor trafikk på min hjemmeside.
  Opp i mot 700 hver dag på det meste, men stort sett er det en som kommenterer, og det er du!!

  Takk for det!
  Det er flott å få kommentarer!

  Nina

 2. Det er absolutt lov å ikke kommentere 😀 Jeg bare var litt nysgjerrig 😉 Derfor ønsket om denne ene kommentaren – så trenger jeg ikke fler altså, ser jo at dere er her.

 3. Peip!

  Selvsagt artig å “treffe” sine lesere 🙂

  Du er i “blogg mappen” min, sammen med 66 andre blogger – denne ser jeg igjennom ca 1 til 2 ganger om dagen. Eller ikke. Det vil jo selvsagt variere, men du er på listen!


  Rune

 4. Jada, Trude. Jeg er ofte innom bloggen din. Jeg liker den,
  og du tar så mange fine bilder!
  Går det greit i den nye jobben? Leser jo at NSB ikke får mange stjerner hos deg! Er det like håpløst?

 5. Kjenner man til så mange andre pippiner? Er kanskje ikke lenger HiG-pippin, eventuellt er kanksje det en av pippinene jeg alltid vil være? ;d /pippin

 6. Vel, jeg ba om et lite pip, og det er overraskende mange pippiner der ute 😀 Og jepp – du vil nok alltid være HiG-pippin er jeg redd! 🙂 Hvor er du nå? Hva holder du på med?

 7. Er i London en by som akkurat nå har bredd over seg en vinterdyne av sne, dette er ikke byen vandt med, så det meste av kollektivtransport og hverdag er i dvale. Har bodd her og jobbet her med utvikling av fri programvare for grafikk og brukergrensesnitt det siste år og et halvt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *