*hOpPe*

Oh oh oh oh oh … 3 dager igjen! *spinne rundt i sirkel*

Siden enkelte lurer så veldig: dette er altså meg, Duskwalker. I treform. Jeg er normalt en søt liten alvejente – se under – men som druide har jeg evnen til å ta andre former, og selv om jeg kan bli både en panter og en bjørn er det treformen jeg foretrekker. Kontakten med naturen gir meg helbredende evner!

Her har jeg nok nettopp avsluttet en spell:

3 thoughts on “*hOpPe*

  1. Jammen, tre dager igjen til HVA? Til du kan forandre deg tilbake? Til alvejenta di blir et tre for godt? Opplys oss uinvidde! 😉

  2. Tre dager til utvidelsen av spillet 🙂

    Fra Blizzards sider:

    The Lich King Arthas has set in motion events that could lead to the extinction of all life on Azeroth. With the armies of the undead and the necromantic power of the plague threatening to sweep across the land, only the mightiest heroes can oppose the Lich King’s will and end his reign of terror for all time.

    Så om tre dager tar jeg på meg lærrustningen min og går sammen med mine venner i forberedelsen på kamp mot de vandøde i isriket hvor Arthas holder til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *