Lyn og torden!

Jeg var med i gårsdagens kvalikrunde i Tordenbloggen, og endte laaaangt nede mot bunnen. Jeg har sett at mange heier i gang leserne sine, men jeg er en sånn teit sjenert-blogger: dette er jo en dagbokblogg, og jeg ser ikke helt noen grunn til at masse mennesker som ikke kjenner meg skal bry seg med den (vet ikke riktig hva som er verst – at det kommer en mengde nye lesere som finner livet mitt spennende eller at de synes det er dødskjedelig…), så la oppmerksomheten gå til de som fortjener den! Løp og stem i dagens runde, for nå begynner det å dra seg til!

4 thoughts on “Lyn og torden!

  1. neeeei – så fikk jeg ikke med meg det! Da hadde jeg stemt på deg. Bankers!

    Men husk det er forskjell på kvantitet og kvalitet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *