Straks avspass

Om en og en halv time har jeg langhelg! Den skal brukes til ørtenogførti ting, men jeg ser litt frem til et avbrekk i jobbingen nå – det er ganske slitsomt å være i ny jobb og ikke riktig sikker på hva som forventes eller noen ting.

Fire deilige dager skal brukes til julehandel, Almingsen (Vibs og jeg skal til Flatner igjen), Øystein, WoW, husvask (dumt å vente med de vinduene til det ble kuldegrader ja, men det må nesten gjøres >.<), besøk av venner, besøk til venner,  rydding av klesskap (det er litt teit å ikke kunne åpne skapdøren uten å få klesras), ommøblering av katterom, sortering av bokhylle (gruer meg litt til akkurat denne), og forhåpentligvis får jeg også tid til pledd og peis og bok og tente lys.

Øystein har hatt ferie hele uken, og holdt peisen i drift – kattene storkoser seg, og ligger krøllet sammen i kurven vi har plassert rett under peisen til nettopp dette formålet. Det lukter svidd katte lang vei, men duverden som de koser seg! Katter er varmesøkende dyr, jeg har ikke noe bilde av dem foran peisen, men her er et av Ares på nest varmeste varmekilde i huset – laptopen min:

Utrolig irriterende, jeg kan jo ikke snu ryggen til laptopen i mer enn et halvt sekund før han er der, og han slår på storsjarmen umiddelbart – maler så han rister og vrenger myk magepels i været… Jeg kan jo ikke jage ham vekk da?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *