Så trøtt…

———–
titt :
alf  :
utgav:
forl :
ISBN1:
ISBN2:
omf  :
008  :
plass:
Mmmmmhdrager og slott og mmmh…

*nappe til*

DEWEY:
oord :
alf  :
FRIDA:

Jeg forsov meg i dag, sov en hel time lenger enn jeg pleier – hørte aldri vekkeklokka. Men etter såpass mye ekstra søvn skulle man tro at jeg var våken og opplagt på jobb? Akk nei, var det enda så vel… Sitter og sliter ordentlig, særlig nå etter lunsj. Øynene sklir igjen og tankene vandrer, midt i katalogiseringen.

2 thoughts on “Så trøtt…

  1. Ja, det hender at tankene vandrer midt i katalogiseringen her også gitt.. Driver med film – og drømmer meg bort til “da så jeg den – med den og den var fin og den vil jeg se” osv…

  2. Hehe, kjenner igjen det der med og være kjempetrøtt dersom jeg forsover meg. Men som oftest våkner jeg før klokka skal ringe, og er lys våken.
    …og det siste skjer gjerne når jeg ønsker å sove lenge 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *