Eg e ein MANN!

Dvs hjernen min er definitivt mannlig. Evt så har jeg solide lesbiske tendenser, iallefall i følge denne testen hos Schrødingers Katt…

Utpreget mannlige hjerner scorer visstnok fra 0 – 150, mens kvinnelige scorer fra 180 og oppover. (De i midten er nettopp det, i midten.)

Selv fikk jeg 95.

Teite testen.

14 thoughts on “Eg e ein MANN!

 1. Glem det! Mann her å.
  Men hallo da. Hva med oss som like å sitte på midten i kinosalen da? Skal jeg svare vet ikke?

  Uffameg! 😉

 2. Tenkte at det kanskje ikke var så rart om du hadde blitt mann hvis du tok testen for menn. Men så tok jeg testen selv og så skjønte jeg litt mer. 😛 Skriver før jeg tenker osv.

 3. Jeg fikk litt flere poeng, men helte også mot mann. Mitt “problem” i den testen, var vel mest at jeg er flink til å lese kart og ordentlig god til å lukeparkere.

  Det skal jeg som kvinne visst ikke kunne 🙂

 4. Jeg fikk 195 poeng. Men ikke fortvil dere maskuline kvinns – det er åpenbart at den testen er laget av en mann for det ene spørsmålet som ikke hadde et “Vet ikke”-alternativ var spørsmålet om hvordan man ville lukeparkert. Som den uortodokse, og nå også tydeligvis feminine, kvinnen jeg er trengte jeg svaralternativet: “Jeg har ikke lappen!”, men mannehjernen forutså visst ikke den…

 5. hmm…. fikk 165, men hadde faktisk regnet med en større maskulin dominans. Interessant test i grunn. Hvem scorer 300 her egentlig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *