Tre jenter i en flokk er en for mye?

I dag slapp vi Alma, Tooske og Nynke sammen for første gang. Tooske har stått med både Alma og Nynke, og er ganske langt nede på rangstigen, så henne forventet vi ikke noe problemer fra – men Nynke og Alma hadde en del de måtte finne ut av. Alma beskyttet Tooske – uansett hvordan Nynke plasserte seg sto Alma i mellom henne og Tooske, mens Nynke selv egentlig så ut til å være mest ute etter å yppe med Alma…

Som vanlig var den dype snøen litt for slitsom å base i, og maten litt for fristende, så etter en halvtimes showing roet alt seg og det ser ut som om de tre får det fint sammen i den store innhegninga.

Klikk på bildene for å se dem større! (Særlig bilde nr tre fortjener å  bli sett i stor utgave. Særdeles fornøyd med akkurat det shotet!)

Og til sist ett som S på stallen tok 😀 Eventyrbilder!

One thought on “Tre jenter i en flokk er en for mye?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *