Release your inner geek!

Iallefall har jeg gjort det denne uka!

Jeg har vært på Watchmen førpremiere – privat visning hos den norske distributøren, full pakke med metalldetektorer og greier for å holde opptakningsutstyr unna, pitteliten privat kinosal med gode seter, utdeling av swag (fikk t-skjorte og når R vant rorschach hoodien og den viste seg å være i small fikk jeg den også!). Kult å ha vært med på!

Filmen i seg selv skal jeg ikke si noe særlig om, den har jo premiere i dag, så dere får gå og se den selv først! Det skal sies at jeg ikke har noe fanatisk forhold til tegneserien – jeg synes det er en utrolig god historie der inne, men den er en anelse langtekkelig… Det jeg virkelig liker er det mørke og pessimistiske, og det er fortsatt tilstede i filmen.

I tillegg til Watchmen-genser og tee har jeg også vært så dum å gå innom Outland igjen… Og da fyker pengene 😛 Denne gangen har de fått inn en bunke med nye t-skjorter, så min indre nerd rasket med seg disse (selv var jeg bevisstløs i gjerningsøyeblikket):

Det beste med arbeidsplassen min nå er at det ikke er noe problem å ha på seg disse på jobb 😀

One thought on “Release your inner geek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *