Kattepost

Vi har en kleptokatt! Mens vi er hjemme har vi vinduet på “katterommet” oppe – katterommet er der kattedoen og matskålene står – slik at kattene kan gå inn og ut som de vil. Tydeligvis har en av naboene hatt fastelavenspynt ute, med vekt på “har hatt”. For først oppdaget jeg at Athene satt og lekte med EN kvist med fjærpynt på, og etter en halvtime var det sannelig fire kvister med fjærpynt på inne på katterommet. SVÆRT stolt katt, litt flau eier… Jeg bør kanskje finne ut hvem av naboene som savner pynten sin..

Og når hun først hadde bevist hvilken storartet jeger hun er, fikk Athene fullstendig kattifnatt og løp amok rundt i huset og herjet. Bildet under er rimelig standard – Ares erter Athene til hun virkelig vil leke, og så vil han ikke mer selv… Han er en del større enn Athene, og med støre rekkevidde holder han henne lett unna med å plassere en pote på hodet hennes:

5 thoughts on “Kattepost

  1. Haha – godt poeng! Skal ikke se bort i fra at det skjer… For jeg vet at Ares har vært inne hos iallefall to av naboene våre. Han har lekt på kjøkkenbenken til de i den andre halvdelen av huset o_O Og i fjor sommer måtte jeg ringe på hos de på andre sia av veien og si at “jeg tror katten min gikk inn her” og fiske ham fram fra under sofaen…

  2. Hihi, litt som våre to rabbagaster! Nå som Sofus har vokst, blir leken mer “equal” og jeg gleder meg egentlig litt til han blir størst. Lurer på hvordan forholdet blir da, for Pysen har helt klart hatt overtaket til nå. Vil helst ikke at han skal bli større da egentlig… 😉

  3. Hei hå ! He he, goingan dåkkers er no skjønn, flygematen(fjæran) behøvde dæm vell ikke å jakte så lenge på for å få tak i å da e det jo bare å dra hjem til ho mor å vise fangsten, flinke pusa dåkk har. 🙂 Hillsen Tindbekken`s Bengal oppdrett. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *