Aprilhumør

Vet ikke riktig hvorfor, men humøret svinger litt sånn som aprilværet gjør om dagen. Fra sol og varme til regn og gråvær. Heldigvis har det vært mest oppholdsvær, så selv om det har vært litt grått har det ikke gjort så altfor mye.

Påsken var supercalifragilisticexpialidocious! Iallefall når jeg først kom meg vekk fra jobben. Selvfølgelig var det superdupert vær mens jeg jobbet, og snø/regn/vind når jeg endelig kom meg på hytta, men det gjorde ingen ting. Mor og far og hytta og peisvarme og sannelig fikk vi inn et par skiturer også. (System overload for min del, to turer på hver ca en mil når jeg ikke har gått på ski på et par år? Eeek!) Se bilder under for bevis. (Ja, jeg vet at de er noe lilla i tone, de er tatt med far sin mobil, og den er nok ikke helt happy for veldig lyse bilder.) Lørdag hadde forsåvidt fint vær bare man kom seg bort fra vinden, og med invitasjon opp til gammelkvea (hyttenabo) hvor de hadde en helt lun terasse ble det riktig bra.

En nedtur (bokstavelig talt) var at Øystein ringte på fredag og sa at bremsene på lille blå hadde røket på tur ned fra Gålå o_O STYGG sak! Han hadde klart å berge seg uten å kjøre av veien eller på noen, men skummelt var det alikevel. Og så var det alt peset med å få lille blå hjem igjen uten bremser midt i påskeuka. Snille pappaen til Øystein leide en henger og kjørte tur-retur Borgen i ferien sin… Nå står lille blå parkert utenfor Snapdrive i påvente av en ledig time.

Alma var dum i påsken og stakk ut for M igjen… Dustemøkkadritthest altså. Hun har ikke gjort noen sprell med meg i det siste, jeg føler at jeg faktisk har mer kontroll med hacken enn med et bitt – men hun er definitivt ikke spesielt snill mot M. Stakkars snille M som stilte opp og hadde Alma hele påsken for meg. Dårlig gjort av Almingsen altså!

Selv hadde jeg en fantastisk ridetur sammen med G i gårkveld, en lang joggetur hvor vi fikk slitt ut hestene skikkelig. Det trengs, for tuppene er merkbart våryre og ivrige. Alikevel, selv på hjemtur når Alma gjerne ville øke tempo ytterligere hadde jeg ingen problemer med å holde henne igjen i et ok joggetempo. Undres hvorfor hun er så slem mot M.

2 thoughts on “Aprilhumør

  1. Hei, og huff da, stakkars M. Det er nok ikke så uvanlig dette, hestene har sine favoritter. Slik er det her også, spesielt Karoline som BARE er mamma sin…..
    Ikke veldig lett for noen andre å håndtere henne faktisk, men jeg tar det ikke så tungt. De må nesten få lov til å velge litt da!?
    Det er jo ikke alle som får lov til å bestemme over oss heller;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *