Ares og Athene (litt mer katteposting)

Athene er en ANELSE kravstor. Og hun lar oss få vite det med mjauede ordre 🙂 Her venter hun på at Øystein skal komme så hun kan få sitte på ryggen hans og kose (for det er nemlig nesten det beste i verden).

De nyter utelivet for fulle nå som det endelig er blitt tørt og varmt ute, og er du en mus eller en fugl er det bare å passe seg:

3 thoughts on “Ares og Athene (litt mer katteposting)

  1. Nei, dessverre 🙁 Har satt ut fôr utenfor vinduet der hun hoppet ut, og hengt opp noen plakater. Har fått printet ut flere nå som vi skal henge opp etterpå. Må gå en tur rundt i området igjen i kveld. Dyrebeskyttelsen sier de pleier å holde seg i området de første dagene, så får håpe hun er i nærheten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *