Boble

De glassboblene er helt geniale! De ble utrolig stemningsskapende etter at mørket falt på. Ulempen er at den lille kanskje er litt vel liten for levende lys, synes den boblet seg i glasset på toppen etter noen timer o_O Men får tro det holder. Jeg ser uante muligheter og tror jeg må ha flere slike bobler! Tenk å kunne henge mange fra en plate over bordet: kreativ “lysekrone”? Og for meg som har monsterkatter som spiser alle plantene mine – den store bobla er stor nok til å kunne ha en liten kaktus eller annen miniplante i.

4 thoughts on “Boble

  1. Hei, har selv 2 store glassbobler, men vil ha 2 til de er så fine sammen! Butikken jeg kjøpte de i kommer ikke til å ta inn flere, lurer derfor på om du vet hvor jeg kan få kjøpt flere?

    håper på svar fra deg,
    hilsen therese
    bisetning@hotmail.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *