Aue

Har nå hatt vondt i hodet siden fredag. Det vil si at jeg hadde hele fire dagers opphold i hodevondten fra sist helg når jeg var helt slått ut av det. Det begynner å bli litt distraherende, selv om det ikke har vært migrene-type vondt siden lørdag formiddag… Ikke så lett å konsentrere seg når noen sitter og stikker en kniv inn bak høyre øye ved hver bevegelse. Kombinasjonen paracet og ibux holder det nede, men jeg kan nesten ikke spise sånne tabletter en uke i strekk heller. Ringe lege? Trur fort dæ ja. *murmle*

4 thoughts on “Aue

  1. uffda….. høres ikke bra ut. Men håper du får funnet ut hva det er, eller at det gir seg snart. Håper du tåler våren, solen og at det ikke er det det skyldes. Kanskje solstikk?

  2. Det kunne nesten vært solstikk med det været som har vært i det siste, og jeg har hatt noen rimelig harde rideturer… skal love deg det koker oppunderh hjelmen 😀 Men det er nok ikke det, har vært plaget med mye hodepine/migrene av og på i flere år nå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *