Hagenisse

Wohoo! Så godt som ferdig på nedsiden av huset! Vi fikk kjøpt og dratt på resten av barken, og i tillegg fant vi busker til skråningen: det ble einer! Veldig pen, velduftende blå einer. De er plantet med to meters avstand, og skal få vokse seg store og fine utover skråningen. I tillegg plantet vi en barlind ved siden av trappa. Alt som mangler for at nedsiden skal være helt ferdig er to rosebusker som skal stå ved siden av terrassen (de var ikke ferdig rota enda sa damen i gartneriet, så vi måtte komme igjen senere) og to einerbusker til, en i svingen og en på kortsiden av skråningen – vi feilberegnet lengden littegranne…

SE så fint det blir? 😀 (Klikk på bildene for å se dem litt større.)

Og til slutt enda et bilde av terrassen (nedre soldekk) – jeg ble så fornøyd med fargen! Her er det lekre, avrundede hjørnet Øystein lagde:

4 thoughts on “Hagenisse

  1. Så utrolig fint, Trude! 🙂
    Mye bedre enn tujaer, dessuten kan einebær brukes til mye rart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *