Roadtrip del 2

Tigergutt storkoste seg på turen til Stavanger – noe forsåvidt vi andre gjorde også, bryllupet var fantastisk i Sola ruinkirke, med solskinn og morsomme mennesker og vakker brud og alt som hører til. Brudgommen hadde invitert rubb og rake av slekt fra Tyskland: og Øystein og jeg hadde “onkel Konrad” og Wolfgang og Pillar til bords – heldigvis snakket Wolfgang litt engelsk!

Skal jeg kjøre så langt igjen skal jeg legge inn et par ekstra feriedager og ta noen stopp underveis. Så FINT det er rundt Stavanger og Sandnes! Skulle gjerne stoppet oftere og sett mer. Men slik det ble måtte vi bare dure hele veien i ett strekk – meg og Charles Stross i baksetet (leser Iron Sunrise akkurat nå – overraskende bra sci-fi fra Stross, etter at hans forrige fikk meg til å vike litt unna) og Øystein&broren som sjåfører. Som sjåfører TIL that is. For noen drakk mer og holdt ut lenger enn andre på lørdagen, slik at jeg endte som sjåfør over fjellene hjem igjen på søndag. Oh well.

One thought on “Roadtrip del 2

  1. Hi hi, fikk meg en liten latter nå! ingen drømmesituvasjon med onkel wolfgang som bord”dame”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *