Whops

Dagen i dag har hatt en noe treg start kjenner jeg.

Først gikk dusjen lekk, sånn i tre/fire-tida i natt.

Mhm, dusjen ja, som rørleggeren var og fikset i går etter at den har stått og dryppet et par ukers tid. Jada! Dryppinga er borte den! Nå spruter det i stedet! *mumle* Opp og stenge hovedkrana og så i koma et par timer til før vekkeklokka pep klokka fem. (Jiiz, hvem syntes det var lurt å dra tidlig på jobb i dag så vi kunne dra hjem tidligere? *skule på Øystein*) Satte på igjen vannet så begge fikk en dusj, kjørte Øystein til stasjonen, og kom hjem til låst hus. Øystein låste før vi dro, og nøkkelen min er ikke på knippet mitt etter at naboen passet katter i helga… Bugger. Mobilen lå også trygt forvart inne i huset. (Jeg skulle jo bare kjøre bort på stasjonen, trenger ikke fon på det korte strekket vel?)

Heldigvis har foreldrene til Øystein en ekstranøkkel, så jeg durte over dit og forstyrret en litt overrasket mor i frokosten.

Nå gjenstår det bare å vente på rørleggeren…

One thought on “Whops

  1. “Jeg skulle jo bare kjøre bort på stasjonen, trenger ikke fon på det korte strekket vel?”

    Er du helt sikker på det? *snicker*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *