Behagelig

Lite spennende som skjer om dagen – stort sett same old, same old.

Var på fagsamling i forrige uke, på Holmsbu SPA hotell. Overlevde min første toastmasteroppgave! De andre i arrangementskomiteen var himla fornøyd med seg selv når de valgte den asosiale bibliotekaren fra Hedemark som toastmaster, så jeg sørget for at de fikk akkurat det. Æille vet vel at hedmarkinger og bibliotekarer itte er spesiellt taleføre og morsomme, sant? Så de fikk menyen lest opp i Dewey på brei dialekt. Det så ut til å falle i smak – så da var halvtimen jeg brukte på å klassifisere tre retter vel brukt tid.

Hesten er nesten skremmende rolig om dagen, måtte faktisk ta tempen på henne her om dagen for å forsikre meg om at hun er frisk… Utrolig behagelig hest å ha med å gjøre om dagen!

Ellers er det jobb og stall og bisniss as usual.

One thought on “Behagelig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *