Ny utgave av Hus og Hage

Øystein tok seg en “fridag” i går – og utnyttet den til fulle!

Nå er muren langs huset ferdig, med grus og stein og nedgravet takrenne! Det andre strøket beis er også lagt på garasjeveggen.

Og tidligere i uka kom det opp begynnelsen på et skur til søppeldunkene – med takstein og det hele! (Vi har hatt et problem med at dunkene blåser over ende når det er lite i dem + at det er jo ikke spesielt lekkert med de der to grønne dunkene helt nede ved veien):

Og til sist ble grushaugen som har vært hendig plassert ved siden av garasjen flyttet ned til hjørnet av gårdsplassen. For etter å ha blitt grundig lei av å høre meg syte om nabohuset som tårner seg opp over terrassen vi har på solsida (nope, blir ikke noe sol igjen til oss – og fritt innsyn får de også), fant han på at han kan jo lage en solplatting der nede i hjørnet 😀 Med et par levegger blir det bare helt perfekt, sol absolutt hele dagen.

Nabohuset, sett fra stien ved garasjen… De får intet mindre enn to balkonger hengede over vår terrasse, i tillegg til noe på bakkenivå 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *