Hyttetur

Sist helg dro jeg på hytta for å bli bortskjemt av mor og far – alltid like koselig! Vi regnet bort tre dager, men på den fjerde greide jeg å bli solbrent, så det gikk kanskje opp i opp? Vi padlet i Elvegris på sjøen, gikk turer, besøkte sætra, kjøpte rømme og klappet en tre dager gammel kalv. Vi hadde lunsj en regnværsdag fra 12 til 18 i godt selskap, og med mye god mat. Vi fyrte i bålpanna, så en hareunge leke på gårdsplassen og skremte en hegre som vurderte å lande i dammen hvor far har satt ut fem småørret. Vi fikk besøk av bestemor og bestefar, og i det store og det hele var det en glimrende langhelg på hytta.

6 thoughts on “Hyttetur

  1. Absolutt! Om ikke annet, så kanskje en hareunge på resept? Noe så nydelig! Den satt rett utenfor soveromsvinduet mitt om morgenen, spiste litt gress og lekte seg – masse hopp og sprett og bakbeina høyt til værs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *