Kaffekopp

Jeg har en historie med kaffekoppen min. Eller, kaffekoppen har en historie med meg. Kaffekopper er nemlig onde og de er definitivt ute etter meg. I et forsøk på selvforsvar har jeg anskaffet en OAS-termokopp, mæ lokk – omtrent så nære en tutkopp man kan komme som voksen. Termokopper er i grunnen genialt. Denne rommer borti en halvliter kaffe eller te, og holder den varm leeeeeenge.

(På bildet synes også min nye lyseblå neglelakk – I’m in luuuve! Og så matcher den fadder t-skjortene, glimrende til studiestart mao.)
Men nå har jeg sett den hellige gral… En student hadde den med seg inn en fantastisk limegrønn sak. Termokopp og presskanne kombinert! … *sikle*
Jeg må finne ut hvor den selges, og så må jeg sikkert selge sjelen min for å få råd til den. Men pytt!
//Edit//
Og der var den selvfølgelig: på planetarydesign <- dere kan herved regne den som oppført på juleønskelista, som blå tror jeg faktisk.
deskpress_blaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *