Mer hus og hage

Vi fikk et gratislass jord fra byggeplassen borte ved skolen (de lager idrettshall på Borgen!) i helga, så da var det bare å finne frem trillebåra og gå i gang. Vi har fylt i bak garasjen, der var det bare ei steinrøys, og den metern som er fra øvre soldekk til tomtegrensa.

Øystein har også snekret en kasse mellom oss og naboen som han har fylt med jord – det skal det plantes hekk! Bakken mellom de to tomtene består for det meste av fjell og stein, så i stedet for å prøve å grave oss ned før vi fylte på jord fant vi ut at vi like gjerne bygger opp og fyller med jord.

Flink gutt med trillebår (han holdt ut MYE lenger enn meg med spaing) og hekke-kassa i bakgrunnen:

Bak garasjen – nå ser det jo nesten ut som en ordentlig hage og ikke et hull med steiner!

2 thoughts on “Mer hus og hage

  1. Det må jeg si… Mannen har jobbet hardt:) Flink er han…
    jeg bare klør i fingrene etter å plante masse der. klatre roser og Clematiser og kaprifoler og krypende og hoppende blomster…:) Blanke ark veit du:)

    Fru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *