Armbåndsglede

Jeg har fått fullstendig dilla på turkis. Først i hjemmet – fordi jeg elsker kalde farger, men trengte en variasjon fra min forrige farge (limegrønn) – og når jeg digger grønt og Øystein digger blått, da er turkis et fint sted å møtes på. (Og i tillegg er grunnfargen min både hjemme og i garderoben svart og mørkebrunt, og turkis funker kjempebra med de to!)
I går dinglet jeg tilfeldigvis (*host*) innom Accessorize etter jobb, må si at jeg har en svakhet for den butikken! Veldig lekre ting, til veldig ålreite priser – og akkurat nå har de VELDIG mine farger inne.
Jeg gikk hjem med klirre-armbånd (hurra! det er så FINT, har det på meg i dag og kjenner humøret bare durer oppover hver gang jeg ser ned på armen). Messing, grønntoner og blåtoner og mørkt tre og jippi! (Neglene er for anledningen metallic dusgrønne.)
I tillegg ble veska til venstre med meg hjem… Den er en surrogat, for egentlig er det en designerveske jeg har siklet på en stund – men den koster flere tusenlapper enn jeg har (ok, bare en og en halv, men det er fortsatt fler enn jeg har) og den ser nesten helt identisk ut med denne fra Accessorize som bare kostet en liten neve gullpenger. Forskjellen er skinn vs vinyl/plast/hvadeter, men den har FARGEN og LOOKEN og er NY og jeg føler meg fresh og fargerik og happy så da funker det vel? (Og så fikk jeg råd til armbånd i tillegg *s*)
Hvilke farger gjør DEG glad? 🙂
Love, turkis og klirrende armbånd
fra Stjernesøkeren

2 thoughts on “Armbåndsglede

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *