Nyoppdaget webcomic

Jeg har nettopp oppdaget Wapsi Square av Paul Taylor – genial serie! Så genial at jeg har storkost meg igjennom åtte års striper i løpet av tre ettermiddager. Spennende storyline, massevis av fantastiske minihistorier, golems, sfinxer, tapte bibliotek, aztek og maya-guder, indre demoner og fantastiske forhold i mellom hovedpersonene. Kanskje noe jentete serie, men fantastisk bra!

Falt særlig for denne, som i grunnen betegner mitt eget liv perfekt:

2 thoughts on “Nyoppdaget webcomic

  1. Moro comic 🙂 Jeg tror jeg må legge deg inn i Google Reader så jeg får fulgt bedre med 🙂

    Ps: når skal din blogg bli iPhone/mobil-vennlig da? Søk etter WP-Touch plugin i WordPress. Enklere blir det ikke 🙂

    Hilsen fellow geek, boknerd og huseier 🙂

  2. Hehe – bloggen min blir iphone/mobilvennlig den dagen jeg har råd til en iphone/decent mobil selv 😛 Inntil den tid vil jeg ikke gjøre ting enklere for dere eklingene som HAR råd? 😉 Tehe. Neida, skal se på saken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *