Squeee!

Nina og Kari – dere hadde helt rett! Jeg var innom kjolebutikk igjen i dag, og fant Den Perfekte Kjolen 🙂 Den er HELT anderledes enn den jeg først hadde sett meg ut, men mye mer “ordentlig”. Og helskjønn. Og fikk meg til å se slank og vakker ut! Den må tas inn littebitt, men det fikses enkelt. Og så var den på salg o_O Kan ting bli stort bedre da?

Nå trenger jeg sko/sandaler som egner seg for stranden og går til Den Perfekte Kjolen, og smykker. Jeg tenker perleøredobber.

5 thoughts on “Squeee!

  1. Så flott! Det var det jeg hadde på følelsen, det pleier å være en mening bak slike hendelser! Nå gjenstår bare å glede seg!
    Klem

  2. Hehe – det går seg nok til 🙂 Cook Islands ligger et godt stykke sør for der alle problemene er, de hadde fått en pytteliten bølge etter den samme tsunamien som ødela Samoa, men den gjorde ingen skade på noen av Cook øyene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *