Rosa negler

Ewwwww – nei! Jeg skal definitivt ikke ha lyserosa negler til bryllupet. Jeg driver og tester sminke og tilbehør til brudekjolen, det er litt vanskelig – for kjolen min er ganske dramatisk i seg selv, og jeg tenker at jeg helst ikke vil overdo it med superdramatisk sminke attåt. Men lyserosa er DEFINITIVT ikke min farge – neglene ser bare møkkete og ekle ut mot huden min med denne tonen. Noen som vil ha en blekrosa OPI neglelakk? Kun test-brukt en gang. Neste fargeprøve blir en rødere tone, følg med følg med.

4 thoughts on “Rosa negler

  1. ROZA! wooot, gief! trodde aldri du skulle spørre altså.. rosa neglelakk hadde matcha den grå hettegensern og den slitte olabuksa mi perfekt! Det hadde blitt så søtt! (eller skal jeg si zøtt!) Detta er så spennende altså! Kan nesten ikke vente til du finner ut av riktig neglelakk! Om du bommer flere ganger, si ifra.. så tar jeg gjerne imot! NEglelakk er min favoritt accessorie lizzm. Kan liksom vise følelser ved bruk av riktig farge. Er jeg sint går jeg alltid for en litt mørkere tone. lyse rosa skal jeg så absolut bruke de dagene jeg er gla og føler meg opplagt! Kgid amei!

    …..

    Neidu, sitter på jobb og har vel kanskje litt lite å gjøre akkurat nå. Ikke ta det så tungt! Måtte bare kommentere litt 😉

  2. … ønskeliste hører også med til bryllupsforberedelser. Greit å få noen tips til bryllupsgaver.
    Svigermor følger også med! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *