Klar for avreise

aitutakiAlt er pakket. Kjolen og sminken er på plass (tror aldri jeg har reist noe sted med så mye sminke i kofferten), pass, bikini og et par singleter og en shorts. Det skal i grunnen være nok 🙂 Oh, også har vi kjøpt ordentlige badesko, fra en dykkeforetning i Oslo – for om man vil ut til de virkelig gode snorklestedene må man ut over rev og sandbunn med stonefish og annet.

Øysteins lillebror flytter inn her for å passe hus, katter og hamster, og søteste E og M på stallen tar seg av Almingsen mens jeg er borte. Resten får klare seg selv!

Har jeg flaks er det god nok mobilforbindelse der nede til at jeg får sendt noen bilder til flickr, og da legger de seg hit automagisk – men om dere ikke får opp noen bilder fra turen, fortvil ikke, jeg har stadig planer om å spamme dere alle når vi kommer hjem! Nytt videokamera er også anskaffet for anledningen.

Flyet letter tjue på ellve i morra, deretter detter vi innom London før Los Angeles og Rarotonga. 24 timer reise i alt. Cook Islands ligger forresten 10 timer etter oss. Vi skal være 4 dager på Rarotonga for å få vigselspapirer, og så flyr vi ut til Aitutaki. Selve vielsen er på One Foot Island lørdag 7/11. (Seven-eleven, skulle gå an å huske den bryllupsdagen…)

Vi sees!

6 thoughts on “Klar for avreise

  1. Øystein har ringt oss i dag. Så bra at turen gikk fint og at dere har kommet vel fram – med all bagasjen også! Høres ut til å være et flott sted dere skal bo de første dagene også. Takk for at dere holder oss orientert – så lenge det er mulig. Lykke til videre. Gleder oss på deres vegne!

  2. Wow!
    Jeg er for sent ute siden der har dratt alt, men lykkeønskningene sendes like hjertelig likevel 🙂

    Lykke til med dagen!!! Ha en riktig god tur!!! Og tusen lykkeønskninger for resten av deres liv sammen!!!

    Gleder meg til å se bilder av alt sammen (og kjolen 😉 )

    Stor, stor klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *