Paradis!

Kia Ora!

Vi er vel fremme paa Rarotonga, og har det aldeles fantastisk. Vi ble oppgradert til en Beachfront Bungalow, paa det mest idylliske stedet dere kan se for dere. Det er som aa bo i et postkort, faktisk nesten litt vanskelig aa tro at det er sant.

Rarotonga er en vulkanoey, og midten bestaar av fjell rett til vaers, dekket av regnskog, hele veien rundt er det sandstrand, og alle bor langs stranda. Det er to busser paa oeya – clockwise og anticlockwise (altsaa med klokka og mot klokka) og de gaar en gang i timen hver. Hotellet vaart ligger helt soer-ost, og det tar 40 min clockwise og 45 min anti-clockwise til “sentrum”.

Dessverre har de et helt annet mobilnettverk enn vi har hjemme, saa det er ikke mulig aa faa koblet til mobilene vaare, derfor blir det daarlig med oppdateringer fra oss utover. (For kjentfolk kan dere jo hoere med foreldrene vaare, vi kommer til aa ha noe telefonkontakt med dem ;))

Vi skal bo her paa Rarotonga frem til fredag, da flyr vi ut til Aitutaki. I dag har vi vaert innom og registrert oss og skrevet under paa vigselspapirene, de skal vaere ferdigbehandlet for oss til fredag.

Siden internettkafeer er kjedelige blir det neppe noen flere poster her foer vi kommer hjem – men da kommer vi til aa poste with a vengeance, og overloade dere alle med bilder & filmer.

One thought on “Paradis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *